Työnohjausta

Aikaa ajatella, paikka pysähtyä


Työnohjaus on menetelmä, jossa ihmiset etsivät yhdessä vaihtoehtoisia tapoja ymmärtää työtänsä ja olla suhteissa siihen. Se tarjoaa rauhallisen paikan pohtia ja tutkia suhdetta omaan työhön ja työelämään. Työnohjaajan tehtävä on auttaa ohjattavaansa löytämään omaan tilanteeseensa sopivia ratkaisuja hänen toimijuuttaan tukien ja kunnioittaen.

Työnohjaus on aina luottamuksellista ja asiakkaan tarpeista nousevaa yhteistyötä. Sitä voidaan soveltaa niin yksilöiden, ryhmien kuin työyhteisöjen tarpeisiin. Työnohjausprosessi voi kestää parista tapaamisesta muutamaan vuoteen. 

Olen työnohjaajana avoin, dialoginen, yhteistoiminnallinen ja lojaali. Koulutukseni (Dialogic 2021-2023, STOry) viitekehys on voimavarakeskeinen. Voimavarakeskeisyys on minulle ennen muuta tilan ja vaihtoehtojen etsimistä. Olen saanut asiakkailtani kiitosta työotteeni turvallisuudesta, monipuolisuudesta, joustavuudesta ja kyvystäni innostaa yhdessä ajatteluun. 

Asiakkaisiini on kuulunut mm. yrittäjiä, sosiaali-, terveys-, maatalous-, taide- ja kasvatusalan ammattilaisia, freelancereita, erilaisissa kehittämistehtävissä työskenteleviä sekä eri alojen esihenkilöitä. Tulen mielelläni työnohjaamaan myös itselleni vieraammille aloille. 

Tarjoan työnohjausta etäteitse ympäri Suomea ja lähityönä Kainuussa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Pohjois-Savossa. 

"Einon työnohjauksessa saan lempeää tilaa kuulostella, miten minulla töissä menee. Einolla on sellainen lämmin tapa olla läsnä, että kokee tulevansa nähdyksi ja kohdatuksi. Yksinyrittäjän arjessani tapaamisemme ovat vahvistaneet hyvinvointiani ja auttaneet näkemään isoja kokonaisuuksia välillä raskaankin sälän alla. Pärjään stressin kanssa paremmin. Einon työnohjaus on ollut tärkeimpiä yksittäisiä sijoituksia omaan jaksamiseeni."
 

Jos olet kiinnostunut työnohjauksen kokeilemisesta kanssani, ota yhteyttä eino.saari(ät)gmail.com / 0503619439. Tutustumiskerta (60 min.) on yksilöille ilmainen. 

Hinnat / yksilötyönohjaus / yksityishenkilöt 

60 min. / 75 € (sis. alv 24%)

Hinnat / yksilötyönohjaus / yritykset ja yhteisöt

alk. 60 min. / 110 € + alv. 24%

Hinnat / ryhmätyönohjaus / yritykset ja yhteisöt 

alk. 90 min. / 240 € + alv. 24% 


Kajaanin ulkopuolella hintoihin lisätään mahdolliset matkakulut Verohallinnon suositusten mukaan. Kysy lisää tai pyydä tarjousta.