Työnohjausta

Aikaa ajatella, paikka pysähtyä


Työnohjaus on menetelmä, jossa ihmiset etsivät yhdessä vaihtoehtoisia tapoja ymmärtää työtänsä ja olla suhteissa siihen. Se on oppimisprosessi, jonka keskiössä ovat työhön liittyvät kysymykset. Työnohjaajan tehtävä on auttaa asiakastaan löytämään omaan tilanteeseensa sopivia ratkaisuja hänen omaa toimijuuttaan tukien ja kunnioittaen. Työnohjaus on aina luottamuksellista. Sitä voidaan soveltaa niin yksilöiden, ryhmien kuin työyhteisöjen tarpeisiin. Työnohjausprosessi voi kestää parista tapaamisesta muutamaan vuoteen. 

Menetelmästä voi olla apua niin työssäjaksamisen, työhyvinvoinnin, ajan- ja stressinhallinnan, oman uran suunnittelun, työroolien kuin erilaisten kriisien ja konfliktien käsittelyyn sekä omien voimavarojen kartoittamiseen. Ammatillisen taustani vuoksi olen harjaantunut työskentelemään erityisesti luovilla aloilla työskentelevien yksilöiden ja ryhmien kanssa.  Harjoitteluasiakkaisiini on kuulunut myös mm. yrittäjiä, kasvatusalan ammattilaisia, erilaisissa kehittämistehtävissä työskenteleviä sekä eri alojen esihenkilöitä. 

Opiskelen toista vuotta työnohjaajaksi Dialogic Oy:llä. Koulutukseni viitekehys on voimavarakeskeinen. Valmistun työnohjaajaksi syksyllä 2023. Tällä hetkellä tarjoan opiskelijatyönohjausta Kajaanissa ja etänä. 

"Einon työnohjauksessa saan lempeää tilaa kuulostella, miten minulla töissä menee. Einolla on sellainen lämmin tapa olla läsnä, että kokee tulevansa nähdyksi ja kohdatuksi. Yksinyrittäjän arjessani tapaamisemme ovat vahvistaneet hyvinvointiani ja auttaneet näkemään isoja kokonaisuuksia välillä raskaankin sälän alla. Pärjään stressin kanssa paremmin. Einon työnohjaus on ollut tärkeimpiä yksittäisiä sijoituksia omaan jaksamiseeni."

Jos olet kiinnostunut työnohjauksen kokeilemisesta kanssani, ota yhteyttä eino.saari(ät)gmail.com / 0503619439. Kokeilukerta (60 min.) on ilmainen. 

Hinnat / opiskelijayksilötyönohjaus (31.10.2023 asti): 

45 min. / 50 € + alv. 24%
60 min. / 60 € + alv. 24% 
90 min. / 75 € + alv. 24 %

Hinnat / opiskelijaryhmätyönohjaus (31.10.2023 asti): 

90 min. / 120 € + alv. 24%
120 min. / 160 € + alv. 24%