Opiskelijatyönohjausta

Aikaa ajatella, paikka pysähtyä


Työnohjaus on menetelmä, jossa ihmiset etsivät yhdessä vaihtoehtoisia tapoja ymmärtää työtänsä ja olla suhteissa siihen. Työnohjausta voidaan soveltaa niin yksilöiden, ryhmien kuin työyhteisöjen tarpeisiin. Menetelmästä voi olla apua niin työssäjaksamisen, työhyvinvoinnin kuin erilaisten kriisien ja konfliktien käsittelyyn sekä omien voimavarojen ja hiljaisen tiedon kartoittamiseen. 

Opiskelen toista vuotta työnohjaajaksi Dialogic Oy:llä. Koulutukseni viitekehys on voimavarakeskeinen ja Suomen Työnohjaajat ry:n hyväksymä. Valmistun työnohjaajaksi syksyllä 2023. Tarjoan opiskelijatyönohjausta Kajaanissa ja etänä. Ammatillisen taustani vuoksi olen erikoistunut kulttuuri- ja taidealojen sekä freelancereiden asioihin. Harjoitteluasiakkainani on käynyt myös yrittäjiä, alanvaihtajia sekä erilaisissa kehitys- ja esihenkilötehtävissä toimivia ihmisiä. 

Työnohjaajana pyrin tarjoamaan keskittyneen ja kohtaavan tilan pysähtyä rauhassa omien asioiden äärelle. Työotteeni on kuunteleva, sensitiivinen ja kunnioittava. Työnohjauksessani edetään asiakkaan ehdoilla. Uskon että turvallisen ja luottamuksellisen työnohjaussuhteen kautta voi päästä paitsi tarkastelemaan ajan kanssa kaikkia niitä työelämän solmukohtia ja huolenaiheita, joita omassa mielessä liikkuu, myös löytää itsestään voimia tehdä tarvittavia muutoksia. 

"Einon työnohjauksessa saan lempeää tilaa kuulostella, miten minulla töissä menee. Einolla on sellainen lämmin tapa olla läsnä, että kokee tulevansa nähdyksi ja kohdatuksi. Yksinyrittäjän arjessani tapaamisemme ovat vahvistaneet hyvinvointiani ja auttaneet näkemään isoja kokonaisuuksia välillä raskaankin sälän alla. Pärjään stressin kanssa paremmin. Einon työnohjaus on ollut tärkeimpiä yksittäisiä sijoituksia omaan jaksamiseeni."

Jos olet kiinnostunut työnohjauksen kokeilemisesta kanssani, ota yhteyttä eino.saari(ät)gmail.com / 0503619439. Kokeilukerta (60 min.) on ilmainen. 

Hinnat / yksilötyönohjaus: 

45 min. / 40 € + alv. 24%
60 min. / 50 € + alv. 24% 
90 min. / 70 € + alv. 24 %

Hinnat / ryhmätyönohjaus: 

90 min. / 100 € + alv. 24%
120 min. / 130 € + alv. 24% 

Hinnat ovat voimassa 31.7.2023 asti.