Työnohjausta

Aikaa ajatella, paikka pysähtyä


Työnohjaus on menetelmä, jossa ihmiset etsivät vaihtoehtoisia tapoja ymmärtää työtänsä ja olla suhteissa siihen. Se tarjoaa työntekijälle rauhallisen paikan pohtia ja tutkia suhdetta omaan työhönsä. Työnohjaajan tehtävä on auttaa ohjattavaansa löytämään omaan tilanteeseensa sopivia ratkaisuja hänen toimijuuttaan tukien ja kunnioittaen.

Työnohjaus on aina luottamuksellista ja asiakkaan tarpeista nousevaa yhteistyötä. Sitä voidaan soveltaa niin yksilöiden, ryhmien kuin työyhteisöjen tarpeisiin. Työnohjausprosessi voi kestää parista tapaamisesta muutamaan vuoteen. 

Työnohjauksesta voi olla apua niin haastaviin asiakastilanteisiin, työhyvinvoinnin turvaamiseen, oman uran suunnitteluun, muutosten keskellä luovimiseen kuin erilaisten kriisien ja konfliktien käsittelyyn.

Olen työnohjaajana avoin, dialoginen, yhteistoiminnallinen ja lojaali. Koulutukseni (Dialogic 2021-2023) viitekehys on voimavarakeskeinen. Voimavarakeskeisyys on minulle ennen muuta tilan ja vaihtoehtojen etsimistä ja luomista. Olen saanut asiakkailtani kiitosta työotteeni turvallisuudesta, monipuolisuudesta, lempeydestä ja kyvystäni innostaa yhdessä ajatteluun. Joka istunnolla on kysymys siitä, miten ihminen, jonka kohtaan, voisi tulla asiansa kanssa kuulluksi ja tuetuksi. 

Asiakkaisiini on kuulunut mm. yrittäjiä, sosiaali-, terveys-, maatalous-, taide- ja kasvatusalan ammattilaisia, freelancereita, erilaisissa kehittämistehtävissä työskenteleviä sekä eri alojen esihenkilöitä. Tulen mielelläni työnohjaamaan myös itselleni vieraammille aloille. 

Koulutukseni on Suomen Työnohjaajat ry:n hyväksymä. Tarjoan työnohjausta Kainuussa, Pohjois-Savossa ja Pohjois-Pohjanmaalla sekä etäteitse ympäri Suomea. 

"Einon työnohjauksessa saan lempeää tilaa kuulostella, miten minulla töissä menee. Einolla on sellainen lämmin tapa olla läsnä, että kokee tulevansa nähdyksi ja kohdatuksi. Yksinyrittäjän arjessani tapaamisemme ovat vahvistaneet hyvinvointiani ja auttaneet näkemään isoja kokonaisuuksia välillä raskaankin sälän alla. Pärjään stressin kanssa paremmin. Einon työnohjaus on ollut tärkeimpiä yksittäisiä sijoituksia omaan jaksamiseeni."

"Tavoitteellisena ja suorituskeskeisenä ihmisenä mietin usein, miten voisin saada työnohjauksesta kaiken mahdollisen hyödyn irti. Einon työnohjausten jälkeen huomaan kuitenkin luottavani yhä enemmän intuitiooni. Einon rauhallinen ja vakaa työtapa antaa sisäisten äänteni kuulostelulle ihanasti tilaa ja aikaa." 

Jos olet kiinnostunut työnohjauksen kokeilemisesta kanssani, ota yhteyttä eino.saari(ät)gmail.com / 0503619439. Tutustumiskerta (60 min.) on yksilöille ilmainen. Hinnat ovat samat niin lähi- kuin etätyönohjauksessa.

Hinnat / yksilötyönohjaus / yksityishenkilöt 

60 min. / 75 € (sis. alv 24%)

90 min. / 100 € (sis. alv 24%)

Hinnat / yksilötyönohjaus / yritykset ja yhteisöt

60 min. / 100 € + alv 24% 

90 min. / 130 € + alv. 24%

Hinnat / ryhmätyönohjaus / yritykset ja yhteisöt 

alk. 90 min. / 240 € + alv. 24% 

Kajaanin ulkopuolella hintoihin lisätään mahdolliset matkakulut Verohallinnon km-korvausten suositusten mukaan. Kysy lisää tai pyydä tarjousta.